Matematik
Ligning 2 ?
20. november 2006 af
Drachenwild (Slettet)
Hejsa
vil lige spørge om den her er regnet rigtigt ud ?
A)
2x
-- = 9
0,25
0.25 * 9 : 2 X = 1,125
B)
kan jeg få lidt hjælp til den her ?
-3,7x
----- = -37
1,7
vil lige spørge om den her er regnet rigtigt ud ?
A)
2x
-- = 9
0,25
0.25 * 9 : 2 X = 1,125
B)
kan jeg få lidt hjælp til den her ?
-3,7x
----- = -37
1,7
Svar #1
20. november 2006 af Drachenwild (Slettet)
nu har jeg regnet B) ud men er det rigtigt ?
37/3,7*1,7 = 17
37/3,7*1,7 = 17
Skriv et svar til: Ligning 2 ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
