Matematik
Ligninger
20. november 2006 af
Fillen (Slettet)
Hvordan løser jeg disse ligninger?
4x-3
---- = 1 <=>
2x+4
4-2x
----- = 5 <=>
-2x+3
-8x-4
----- = 6 <=>
4x-5
Hvordan løser jeg disse ligninger?
4x-3
---- = 1 <=>
2x+4
4-2x
----- = 5 <=>
-2x+3
-8x-4
----- = 6 <=>
4x-5
Svar #1
20. november 2006 af Einsteinium (Slettet)
F.eks.:
(4x-3)/(2x+4) = 1 <=>
4x-3 = 1*(2x+4) <=> 4x-3 = 2x+4 <=> 2x = 7 <=> x = 3,5
(4x-3)/(2x+4) = 1 <=>
4x-3 = 1*(2x+4) <=> 4x-3 = 2x+4 <=> 2x = 7 <=> x = 3,5
Skriv et svar til: Ligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
