Matematik
Vektor Regnign A-Neveau
23. november 2006 af
Dk.SloBo (Slettet)
0
2a-3b = -17
og
11
a+4b= 19
Hvordan finder jeg kordinaterne til A & B
2a-3b = -17
og
11
a+4b= 19
Hvordan finder jeg kordinaterne til A & B
Svar #1
23. november 2006 af Lurch (Slettet)
hvad betyder dit 0 og 11 tal?
Skal der bare stå?
2a-3b = -17
og
a+4b= 19
?
Skal der bare stå?
2a-3b = -17
og
a+4b= 19
?
Svar #2
23. november 2006 af Lurch (Slettet)
se evt.
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=281754
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=281754
Skriv et svar til: Vektor Regnign A-Neveau
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
