Engelsk
Engelsk: lidt rettelse..
03. marts 2004 af
Jordbær (Slettet)
Hey, er der en venlig sjæl der har tid/lyst til at kigge mit engelsk igennem . På forhånd tak!:)
For people, who are fond of Gary Larson’s cartoons, “The Far Side”, and understand their crazy universe, their creator has turned to be a kind of cult figure. But now the 44-year-old Larson has decided to stop making the famous cartoons, which are published in about 1900 newspaper all over the world. Larson, who took a 14-months of break in the early 1990s, declares that he stops because of tiredness.
He is afraid that if he continues much longer, his work could maybe be deteriorate or as he says himself, even start to look like the big “cemetery of mediocre cartoons”.
For people, who are fond of Gary Larson’s cartoons, “The Far Side”, and understand their crazy universe, their creator has turned to be a kind of cult figure. But now the 44-year-old Larson has decided to stop making the famous cartoons, which are published in about 1900 newspaper all over the world. Larson, who took a 14-months of break in the early 1990s, declares that he stops because of tiredness.
He is afraid that if he continues much longer, his work could maybe be deteriorate or as he says himself, even start to look like the big “cemetery of mediocre cartoons”.
Svar #1
03. marts 2004 af Fingersen (Slettet)
turned = turned out
took a 14-months of break = took 14 months of break/leaf
tiredness = find andet ord
maybe be detoriate = maybe deteriorate
took a 14-months of break = took 14 months of break/leaf
tiredness = find andet ord
maybe be detoriate = maybe deteriorate
Skriv et svar til: Engelsk: lidt rettelse..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
