Matematik
f(x) = 10 exp(1/2X)
25. november 2006 af
sus-gym (Slettet)
f(x) = 10 exp(1/2X)
hvordan regner jeg:
hvor mange gange større f(x) bliver, når x vokser med 2 ?
?
f(x) = 10 exp(1/2X)
hvordan regner jeg:
hvor mange gange større f(x) bliver, når x vokser med 2 ?
?
Svar #1
25. november 2006 af ibibib (Slettet)
f(x+2) = 10exp(1/2(x+2)) = 10exp(1/2x+1)
f(x+2)/f(x) = 10exp(1/2x+1)/(10exp(1/2x) = exp(1)
f(x+2)/f(x) = 10exp(1/2x+1)/(10exp(1/2x) = exp(1)
Skriv et svar til: f(x) = 10 exp(1/2X)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
