Matematik
differentere
25. november 2006 af
MissiMissy (Slettet)
er 0,5e^x differenterede 0,5e^t????
Svar #2
25. november 2006 af calica (Slettet)
jeg vil mene at funktionen differentieret gir nøjagtig det samme...
Svar #3
25. november 2006 af romeo (Slettet)
0,5e^x giver differentieret 0,5e^x er rigtigt
men hvis vi har haft
eks: y=0,5e^2x
løsning er y'=2*0,5e^2x=1e^2x
hvis du har brug for mere forklaring kan du bare skrive
men hvis vi har haft
eks: y=0,5e^2x
løsning er y'=2*0,5e^2x=1e^2x
hvis du har brug for mere forklaring kan du bare skrive
Skriv et svar til: differentere
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
