Matematik

Opstil parameter

26. november 2006 af tkruger (Slettet)
Hej

Jeg har et objekt som bevæger sig retlinjet (og i to dimensioner). Jeg kender en del tidspunkter t til objektets koordinater. Jeg har altså t,z,y. Jeg vil gerne opskrive det så jeg får;
x = _______
y = _______

Hvad skal jeg gøre?

Svar #1
26. november 2006 af tkruger (Slettet)

hvor z = x :)

Brugbart svar (0)

Svar #2
26. november 2006 af mathon

har du ikke oplysninger om acceleration eller andet?

Svar #3
26. november 2006 af tkruger (Slettet)

nej... det er nogle informationer jeg har fra et video analyse program.. det har faktisk også beregnet hastigheden i hvert punkt for mig, hvis du kan bruge det til noget?

Brugbart svar (0)

Svar #4
26. november 2006 af mathon

ved du om accelerationen er konstant? - en jævnt voksende bevægelse?

Skriv et svar til: Opstil parameter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.