Matematik
Ligning..
27. november 2006 af
Montavr (Slettet)
y = 3/x og (x+1,5)^2 + (y+2)^2 = 25 (*)
a) Reducer (*) til en ligning, som x skal opfylde, og løs denne ligning.
Håber i kan hjælpe.. (vil meget gerne have gode forklaringer)
a) Reducer (*) til en ligning, som x skal opfylde, og løs denne ligning.
Håber i kan hjælpe.. (vil meget gerne have gode forklaringer)
Svar #1
27. november 2006 af me_strix (Slettet)
I (*), skal du først udregne (x+1,5)^2 og (y+2)^2, sæt dernæst ligningen lig nul. Indsæt så y = 3/x, for alle værdier af y.
Svar #2
27. november 2006 af Montavr (Slettet)
Ehmm jeg har prøvet men kan ikke se at det passer..
kan du ikke lige hjælpe, (med forklaring).. :S
kan du ikke lige hjælpe, (med forklaring).. :S
Svar #3
27. november 2006 af Montavr (Slettet)
:S jeg skal aflevere imorgen.. håber virkelig der er nogen her som kan /vil hjælpe..
Skriv et svar til: Ligning..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
