Engelsk
Engelsk rettelse
29. november 2006 af
Montavr (Slettet)
Dansk:
Robert vaskede sig, børstede tænder og redte sit hår. Så studerede han sit ansigt i spejlet. På hagen havde han en modbydelig bums. Han havde haft den i næsten en uge, og den var stadig rød og betændt. Han sukkede.
Han gik ud i køkkenet og gav moderen et hurtigt kys på kinden. Han vidste, at hvis han ikke kyssede hende godmorgen, ville det sætte hende i dårligt humør, og hun ville begynde at beklage sig over både det ene og det andet.
Han satte sig ved køkkenbordet, skænkede sig et glas appelsin-juice og spiste noget ristet brød. Moderen drak kaffe. Hendes hår var uordentligt, og hun havde store poser under øjnene. "For meget TV-kiggeri," tænkte Robert.
"Jeg havde en sær drøm i nat," sagde moderen. "Jeg drømte at din far var kommet tilbage. Vi var i en park, men pludselig var han væk igen, og i stedet var der en hest. Lad være med at grine, Bobby, det var skrækkeligt. Denne her hest var sort og rasende, og den angreb mig igen og igen. Det var et mareridt."
Engelsk:
Robert had a wash, brushed teeth and combed out his hair. Then he studied his face in the mirror. He had a disgustingly BUMS in his chin. He has had it in almost one week, and it was still/constantly red and inflamed. He sighed.
He went out to the kitchen and gave his mother a quickly kiss on the cheek. He knew that if he didn’t give her a god morning kiss, she’ll be in low spirits, and she would start to complain over both one ting and the other.
He sat down by the kitchen table, poured a glass orange-juice and ate some toast. The mother drank coffee. Her hair was disorderly, and she had big pouches under her eyes. “Too much television-viewing,” Robert thought.
”I had a weird dream last night,” the mother said. “I dreamed that your father was coming back. We were I a park, but suddenly he was gone again, and instead of him, there was a horse. Don’t laugh, Bobby, it was terribly. This horse was black and furious, and it attacks me again and again. It was a nightmare.”
Robert vaskede sig, børstede tænder og redte sit hår. Så studerede han sit ansigt i spejlet. På hagen havde han en modbydelig bums. Han havde haft den i næsten en uge, og den var stadig rød og betændt. Han sukkede.
Han gik ud i køkkenet og gav moderen et hurtigt kys på kinden. Han vidste, at hvis han ikke kyssede hende godmorgen, ville det sætte hende i dårligt humør, og hun ville begynde at beklage sig over både det ene og det andet.
Han satte sig ved køkkenbordet, skænkede sig et glas appelsin-juice og spiste noget ristet brød. Moderen drak kaffe. Hendes hår var uordentligt, og hun havde store poser under øjnene. "For meget TV-kiggeri," tænkte Robert.
"Jeg havde en sær drøm i nat," sagde moderen. "Jeg drømte at din far var kommet tilbage. Vi var i en park, men pludselig var han væk igen, og i stedet var der en hest. Lad være med at grine, Bobby, det var skrækkeligt. Denne her hest var sort og rasende, og den angreb mig igen og igen. Det var et mareridt."
Engelsk:
Robert had a wash, brushed teeth and combed out his hair. Then he studied his face in the mirror. He had a disgustingly BUMS in his chin. He has had it in almost one week, and it was still/constantly red and inflamed. He sighed.
He went out to the kitchen and gave his mother a quickly kiss on the cheek. He knew that if he didn’t give her a god morning kiss, she’ll be in low spirits, and she would start to complain over both one ting and the other.
He sat down by the kitchen table, poured a glass orange-juice and ate some toast. The mother drank coffee. Her hair was disorderly, and she had big pouches under her eyes. “Too much television-viewing,” Robert thought.
”I had a weird dream last night,” the mother said. “I dreamed that your father was coming back. We were I a park, but suddenly he was gone again, and instead of him, there was a horse. Don’t laugh, Bobby, it was terribly. This horse was black and furious, and it attacks me again and again. It was a nightmare.”
Svar #1
30. november 2006 af Katrine (Slettet)
washed himself - fast vending
brushed his teeth - Du skal have genitiv med
combed his hair - fast vending
He then studied - Ved korte, almindelige adverbier, kan de sagtens komme i midterposition, dvs. mellem subjekt og verbum.
a distusting pimple on his chin
Bums hedder pimple, og den er PÅ hans hage, ikke inde i den.
had had it for almost - has til had, fordi det er førnutid. For istedet for in
a quick kiss - adjektiver ligger sig til substantiver, adverbier til andre adverbier, adjektiver og hele sætninger. Det er adverbierne, som oftest ender på -ly. Når nu at quick skal lægges til kiss, så er det et adjektiv ergo ingen -ly.
a good morning kiss - "good" = god, "God" = Gud
poured a glass of orange juice - kan ikke lige finde reglen omkring det her, men du skal altså bruge of.
We were in a park - du har vist bare glemt n'et
it was terrible - her har du igen et adjektiv og ikke et adverbium
and it attacked me - moderen fortæller i datid, ergo attacked i stedet for attacks.
brushed his teeth - Du skal have genitiv med
combed his hair - fast vending
He then studied - Ved korte, almindelige adverbier, kan de sagtens komme i midterposition, dvs. mellem subjekt og verbum.
a distusting pimple on his chin
Bums hedder pimple, og den er PÅ hans hage, ikke inde i den.
had had it for almost - has til had, fordi det er førnutid. For istedet for in
a quick kiss - adjektiver ligger sig til substantiver, adverbier til andre adverbier, adjektiver og hele sætninger. Det er adverbierne, som oftest ender på -ly. Når nu at quick skal lægges til kiss, så er det et adjektiv ergo ingen -ly.
a good morning kiss - "good" = god, "God" = Gud
poured a glass of orange juice - kan ikke lige finde reglen omkring det her, men du skal altså bruge of.
We were in a park - du har vist bare glemt n'et
it was terrible - her har du igen et adjektiv og ikke et adverbium
and it attacked me - moderen fortæller i datid, ergo attacked i stedet for attacks.
Skriv et svar til: Engelsk rettelse
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
