Matematik
Sandsynlighed
30. november 2006 af
3700-Line (Slettet)
En stokastiskk variabel X er binomialfordelt med antalsparameter n=5 og sandsynlighedsparameter p. Tabellen viser de kumulerede sandsynligheder.
Bestem P(2=<X=<4)ved hjælp af tabellen
Bestem P(X=5) ved hjælp af tabellen, og beregn sandsynlighedsparameteren p.
Tabellen:
t - P(X=<t)
0 - 0,00064
1 - 0,01142
2 - 0,08356
3 - 0,32506
4 - 0,72932
5 - 1
Nogen der kan hjælpe?
Bestem P(2=<X=<4)ved hjælp af tabellen
Bestem P(X=5) ved hjælp af tabellen, og beregn sandsynlighedsparameteren p.
Tabellen:
t - P(X=<t)
0 - 0,00064
1 - 0,01142
2 - 0,08356
3 - 0,32506
4 - 0,72932
5 - 1
Nogen der kan hjælpe?
Svar #1
30. november 2006 af 3700-Line (Slettet)
Tabellen:
t - P(X=<t)
0 - 0,00064
1 - 0,01142
2 - 0,08356
3 - 0,32506
4 - 0,72932
5 - 1
Ser sådan ud
t - P(X=<t)
0 - 0,00064
1 - 0,01142
2 - 0,08356
3 - 0,32506
4 - 0,72932
5 - 1
Ser sådan ud
Svar #3
30. november 2006 af Madsst (Slettet)
P(X=5)=P(X<=5)-P(X<=4)=1-0,729.
Når du har indset dette burde du kunne lave resten ved at indsætte i sandsynlighedsfunktionen. Ellers skriv igen.
Når du har indset dette burde du kunne lave resten ved at indsætte i sandsynlighedsfunktionen. Ellers skriv igen.
Skriv et svar til: Sandsynlighed
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
