Matematik
hjælp til en ligning
02. december 2006 af
vans (Slettet)
hej
nogle der gider hjælpe mig med denne ligning?
jeg får svaret til x= -1, men når jeg tjekker efter er det ikke korrekt?
(-2x(x-1))/x = 4
på forhånd tak
nogle der gider hjælpe mig med denne ligning?
jeg får svaret til x= -1, men når jeg tjekker efter er det ikke korrekt?
(-2x(x-1))/x = 4
på forhånd tak
Svar #2
02. december 2006 af vans (Slettet)
heh okay tak, synes bare det bliver 0 når jeg regner efter, burde det ikke give 4?
Svar #3
02. december 2006 af -Zeta- (Slettet)
#2.
(-2x(x-1))/x = 4
Indsættes x=-1 fås
(-2*-1(-1-1))/-1 = 4
Tælleren reduceres
-4/-1 = 4
Hvilket giver
4 = 4
(-2x(x-1))/x = 4
Indsættes x=-1 fås
(-2*-1(-1-1))/-1 = 4
Tælleren reduceres
-4/-1 = 4
Hvilket giver
4 = 4
Skriv et svar til: hjælp til en ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
