Matematik
hjælp til differentialligning
03. december 2006 af
Freder (Slettet)
sidder og arbejder med denne opgave, men kan ikke lige hitte ud af hvordan jeg skal løse den:
vis at funktionen
f(x)=3e^-x^2
er løsning til begyndelsesværdiproblemet
y'=-2xy, y(0)=3
håber der er nogen der kan hjælpe?
vis at funktionen
f(x)=3e^-x^2
er løsning til begyndelsesværdiproblemet
y'=-2xy, y(0)=3
håber der er nogen der kan hjælpe?
Svar #1
03. december 2006 af Lurch (Slettet)
ved ikke helt hvad du skal bruge begyndelsesværdien til
Det nemmeste er jo bare at sætte ind i din ligning!
find f'(x) og indsæt
y'=-2xy
f'(x)=-2*x*f(x)
Hvis det går op, så er f løsning
Det nemmeste er jo bare at sætte ind i din ligning!
find f'(x) og indsæt
y'=-2xy
f'(x)=-2*x*f(x)
Hvis det går op, så er f løsning
Skriv et svar til: hjælp til differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
