Kemi
natriumhydroxid
03. december 2006 af
hjælp19 (Slettet)
hej
der står i min opgave
a. opskriv reaktionsskemaet for den roces der finder sted når natriumhydroxid opløses i vand.
er det sådan
NAHO + H2O--> NaO+H3o
b. hvad er den aktulle koncentration af hydroxid i en natriumhydroxidopløsning hvis formelle koncentration er 0,02 M
er det sådan
-log(0,02 M)= 1,69
der står i min opgave
a. opskriv reaktionsskemaet for den roces der finder sted når natriumhydroxid opløses i vand.
er det sådan
NAHO + H2O--> NaO+H3o
b. hvad er den aktulle koncentration af hydroxid i en natriumhydroxidopløsning hvis formelle koncentration er 0,02 M
er det sådan
-log(0,02 M)= 1,69
Svar #1
03. december 2006 af -Zeta- (Slettet)
a. Opskriv reaktionsskemaet for den proces der finder sted når natriumhydroxid opløses i vand.
NaOH (aq) + H2O (l) <---> Na+ (aq) + OH- (aq) + H2O (l)
b. Hvad er den aktulle koncentration af hydroxid i en natriumhydroxidopløsning hvis formelle koncentration er 0,02 M
Du bruger formlen for pH-værdien. Det skal du ikke. Tænk dig om. Slå evt. op i din bog.
[NaOH] = ..?
NaOH (aq) + H2O (l) <---> Na+ (aq) + OH- (aq) + H2O (l)
b. Hvad er den aktulle koncentration af hydroxid i en natriumhydroxidopløsning hvis formelle koncentration er 0,02 M
Du bruger formlen for pH-værdien. Det skal du ikke. Tænk dig om. Slå evt. op i din bog.
[NaOH] = ..?
Svar #2
03. december 2006 af hjælp19 (Slettet)
skal man så bruge den her c=n/V
0,02M/ hvad for en tal skal jeg put her
håber får svar
0,02M/ hvad for en tal skal jeg put her
håber får svar
Skriv et svar til: natriumhydroxid
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
