Matematik
Halveringskonstant urgent!
05. december 2006 af
Sunergy (Slettet)
Jeg har en funktion :f(x) = 15*e^(-0.4087x)
Jeg får at vide jeg skal løse ligningen f(x) = 35
Det gør jeg vedsolve(35=15*e^(-0.4087*x), x)
og får x=-2,07315
Men så er der det sidste spørgsmål.
Bestem halverings konstanten for funktionen?
Hvordan gør jeg det? Håber på hurtige svar :)
Jeg får at vide jeg skal løse ligningen f(x) = 35
Det gør jeg vedsolve(35=15*e^(-0.4087*x), x)
og får x=-2,07315
Men så er der det sidste spørgsmål.
Bestem halverings konstanten for funktionen?
Hvordan gør jeg det? Håber på hurtige svar :)
Svar #1
05. december 2006 af sigmund (Slettet)
Fra radiaktivt henfald ved vi, at T½ = ln(2)/k, hvor k er henfaldskonstanten. Hvad er den i dit tilfælde?
Svar #2
05. december 2006 af sigmund (Slettet)
Fra radiaktivt henfald ved vi, at T½ = ln(2)/k, hvor k er henfaldskonstanten. Hvad er den i dit tilfælde?
Skriv et svar til: Halveringskonstant urgent!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
