Kemi
pufferligning
05. december 2006 af
cs (Slettet)
Hej er der nogen der kan svare mig på dette jeg skal bruge pufferligningen men har kun pkb, men kan man så ikke bare bruge POH=pkb-log b/s
Svar #1
05. december 2006 af cs (Slettet)
eller hvordan beregner jeg pH når det er en svag base der bliver titreret md en stærk syre, nu er jeg pludselig i tvivl om det så er syren der står øverst når det er den korresponderende syre man får dannet
Svar #2
05. december 2006 af frodo (Slettet)
jo, den dur også.
når du sætter et minus foran logaritmen i stedet for et plus, skal det være b/s
pOH=pKb+log(s/b) = pKb-log(b/s)
når du sætter et minus foran logaritmen i stedet for et plus, skal det være b/s
pOH=pKb+log(s/b) = pKb-log(b/s)
Skriv et svar til: pufferligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
