Matematik
Integralregning
06. december 2006 af
madsing (Slettet)
Hej,
Jeg sidder fast i følgende opgave:
Beregn eksakt integralet sin(x)*cos(x)dx hvor grænser er (0;pi/2)
Jeg bruger reglen for partiel integration:
[-cos(x)*cos(x)]- int((-cos(x)*sin(x))
Herfra kan jeg ikke komme videre. Jeg skal jo lave det sidste led som stadig er et integral om til en stamfunktion.
Håber nogen vil hjælpe...
Jeg sidder fast i følgende opgave:
Beregn eksakt integralet sin(x)*cos(x)dx hvor grænser er (0;pi/2)
Jeg bruger reglen for partiel integration:
[-cos(x)*cos(x)]- int((-cos(x)*sin(x))
Herfra kan jeg ikke komme videre. Jeg skal jo lave det sidste led som stadig er et integral om til en stamfunktion.
Håber nogen vil hjælpe...
Svar #2
06. december 2006 af madsing (Slettet)
Okay..
Lad os så sige jeg sæter d=sin(x) og dt=cos(x)
Hvordan kommer jeg så videre...
Lad os så sige jeg sæter d=sin(x) og dt=cos(x)
Hvordan kommer jeg så videre...
Skriv et svar til: Integralregning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
