Matematik
Richtertal
06. december 2006 af
pox (Slettet)
Lige for at være sikker på jeg regner rigtig, vil jeg gerne hører hvad i får her:
Log(E) = 2,4m - 1,2
E = energimængde
m = Richtertal
Indsæt 6,5 på m's plads. Skal vi være sikker på om jeg gør det med Log rigtigt :)
Håber i vil skrive jeres resultater.
Log(E) = 2,4m - 1,2
E = energimængde
m = Richtertal
Indsæt 6,5 på m's plads. Skal vi være sikker på om jeg gør det med Log rigtigt :)
Håber i vil skrive jeres resultater.
Skriv et svar til: Richtertal
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
