Matematik
Bestem tallet t??
08. december 2006 af
ASLAK (Slettet)
opgaven lyder sådan:
I et koordinatsystem er en vektor a bestemt ved:
a= (t+2)
(2t-3)
hvor t er et tal.
a) Bestem de værdier af t, for hvilke længden af vektor a= sqrt.(17)
mit forslag er så at gange vektor a med længden af vektor a???...er det rigtigt???
I et koordinatsystem er en vektor a bestemt ved:
a= (t+2)
(2t-3)
hvor t er et tal.
a) Bestem de værdier af t, for hvilke længden af vektor a= sqrt.(17)
mit forslag er så at gange vektor a med længden af vektor a???...er det rigtigt???
Svar #1
08. december 2006 af ibibib (Slettet)
Længden ar vetor a er
sqrt((t+2)²+(2t-3)²).
Du skal derfor løse ligningen
(t+2)²+(2t-3)² = 17
sqrt((t+2)²+(2t-3)²).
Du skal derfor løse ligningen
(t+2)²+(2t-3)² = 17
Svar #2
08. december 2006 af mathon
|a| = sqr[(t+2)^2 + (2t-3)^2] = sqrt(17)
(t+2)^2 + (2t-3)^2 = 17.......
(t+2)^2 + (2t-3)^2 = 17.......
Svar #4
08. december 2006 af ASLAK (Slettet)
okay..
kan det passe at det giver en andengradsligning:
3t^2-8t+30=0
??
kan det passe at det giver en andengradsligning:
3t^2-8t+30=0
??
Skriv et svar til: Bestem tallet t??
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
