Matematik
Andengradsligning
10. december 2006 af
djmarceldk (Slettet)
Jeg har følgende andengrads ligning.
(1/x)+2x=3
Hvordan regner jeg den om så den bliver = O og hvordan finder jeg diskrimnaten?
(1/x)+2x=3
Hvordan regner jeg den om så den bliver = O og hvordan finder jeg diskrimnaten?
Svar #1
10. december 2006 af Waterhouse (Slettet)
Start med at gange igennem med x, så du får
1+2x^2=3x.
1+2x^2=3x.
Svar #3
10. december 2006 af djmarceldk (Slettet)
Hvordan får jeg den til at være =0 og hvad er ABC?
Svar #4
10. december 2006 af hydrogen (Slettet)
Du trækker 3x fra på begge sider og løser den ved diskriminantformlen.
Hvis du ikke ved, hvad jeg taler om, så skal du nok kigge i din bog en ekstra gang. Det er en standardopgave.
Hvis du ikke ved, hvad jeg taler om, så skal du nok kigge i din bog en ekstra gang. Det er en standardopgave.
Skriv et svar til: Andengradsligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
