Matematik
monotoniforhold/ekstrema
10. december 2006 af
toby89 (Slettet)
skal finde monotonifothold og ekstrema men er gået død her :/
f(x)= -x3+5x2+4x-20
f´(x)-3x2+10x+4
f´(x)=0 (=)-3x2+10x+4
f(x)= -x3+5x2+4x-20
f´(x)-3x2+10x+4
f´(x)=0 (=)-3x2+10x+4
Svar #1
10. december 2006 af dnadan (Slettet)
Du skal løse ligningen:
f'(x)=0, som du rigtigt nok skriver.
Ligningen bliver hermed:
0=-3x^2+10x+4
Denne løses som en hvilken som helst anden andengradsligning...
f'(x)=0, som du rigtigt nok skriver.
Ligningen bliver hermed:
0=-3x^2+10x+4
Denne løses som en hvilken som helst anden andengradsligning...
Skriv et svar til: monotoniforhold/ekstrema
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
