Matematik
annuitetslån
10. december 2006 af
line-jensen (Slettet)
er der nogen der kan hjæpe med at løse opgaven?
et annuitetslån med hovedstol 60000 kr. forrentes og afdrages med 6000 kr. pr år.
er lånet tilbagebetalt efter 25 år, når renten er 9% p.a.?
tak på forhånd
et annuitetslån med hovedstol 60000 kr. forrentes og afdrages med 6000 kr. pr år.
er lånet tilbagebetalt efter 25 år, når renten er 9% p.a.?
tak på forhånd
Svar #1
10. december 2006 af ibibib (Slettet)
Hvor meget kan du låne?
G = y·(1-(1+r)^(-n))/r = 6000·(1-1,09^(-25))/0,09 = 58935,47 kr.
Svaret er derfor: Nej.
G = y·(1-(1+r)^(-n))/r = 6000·(1-1,09^(-25))/0,09 = 58935,47 kr.
Svaret er derfor: Nej.
Skriv et svar til: annuitetslån
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
