Kemi
Oxidationstal
11. december 2006 af
-Zeta- (Slettet)
Heey.
Hvordan finder jeg oxidationstallene i Cu3(PO4)2 (s)?
Hvordan finder jeg oxidationstallene i Cu3(PO4)2 (s)?
Svar #2
11. december 2006 af dnadan (Slettet)
Kobber laver generelt 2+ ionen, så vil skyde på at dens OT også er 2 i saltet.
Så, jeg ville også sige:
OT(Cu)=2 og OT(P)=5
Så, jeg ville også sige:
OT(Cu)=2 og OT(P)=5
Svar #3
11. december 2006 af frodo (Slettet)
at Cu normalt laver 2+ er ikke et godt argument.
Der findes eksempler på salte, hvor Cu er i OT=1 fx CuI
Men du ved at fosfat er PO4(3-), hvorfor Cu bliver 2+ og P +5
Der findes eksempler på salte, hvor Cu er i OT=1 fx CuI
Men du ved at fosfat er PO4(3-), hvorfor Cu bliver 2+ og P +5
Svar #4
11. december 2006 af frodo (Slettet)
at Cu normalt laver 2+ er ikke et godt argument.
Der findes eksempler på salte, hvor Cu er i OT=1 fx CuI
Men du ved at fosfat er PO4(3-), hvorfor Cu bliver 2+ og P +5
Der findes eksempler på salte, hvor Cu er i OT=1 fx CuI
Men du ved at fosfat er PO4(3-), hvorfor Cu bliver 2+ og P +5
Skriv et svar til: Oxidationstal
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
