Matematik
Trekanter ???
12. december 2006 af
kroeyer89 (Slettet)
Heej allesammen!
Skal bruge hjælp til den her opgave:
Trekant ABC er ligebenet med B = C, A = 34º og a = 7. Beregn B, C, b og c
På forhånd tak :)
Skal bruge hjælp til den her opgave:
Trekant ABC er ligebenet med B = C, A = 34º og a = 7. Beregn B, C, b og c
På forhånd tak :)
Svar #2
12. december 2006 af ibibib (Slettet)
Hvis du kender sinusrelationerne kan du benytte dem.
Ellers tegn højden fra A til a. Nu har du to retvinklede trekanter.
Ellers tegn højden fra A til a. Nu har du to retvinklede trekanter.
Svar #3
12. december 2006 af -Zeta- (Slettet)
Vinkel B og C kan startes med at findes vha. vinkelsummen af en trekant.
Skriv et svar til: Trekanter ???
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
