Matematik
(x^x)'
13. december 2006 af
hiat (Slettet)
Hvordan skal jeg differentiere x^x?
Jeg har to regler, som kunne være nyttige, nemlig (a^x)' = ln a * a^x og (x^n)' = nx^(n-1), men jeg kan ikke helt se om jeg kan bruge dem, eller hvordan jeg så skal bruge dem.
Måske et lille hint fra studieportalens brugere?
Jeg har to regler, som kunne være nyttige, nemlig (a^x)' = ln a * a^x og (x^n)' = nx^(n-1), men jeg kan ikke helt se om jeg kan bruge dem, eller hvordan jeg så skal bruge dem.
Måske et lille hint fra studieportalens brugere?
Svar #2
14. december 2006 af hiat (Slettet)
Meget fedt. Jeg forstår godt udregningerne, men hvordan kan man vide, at man skal omskrive x^x til e^(x*lnx)?
Skriv et svar til: (x^x)'
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
