Matematik
hjælp til matopg.
13. december 2006 af
cs (Slettet)
Hej vil høre om der er nogen der kan hjælpe med denne opgave.
skal finde den eksakte ligning til
Cosh(x)=2sinh(x)
men kan jeg løse den direkte eller skal jeg hen at sætte sinh=(e^x-e^-x) og cosh=(e^x+e^-1) ind.
skal finde den eksakte ligning til
Cosh(x)=2sinh(x)
men kan jeg løse den direkte eller skal jeg hen at sætte sinh=(e^x-e^-x) og cosh=(e^x+e^-1) ind.
Skriv et svar til: hjælp til matopg.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
