Matematik

haster!!!!

14. december 2006 af thomas1001 (Slettet)
Jeg har tre vektorer, som har kræfter, F2=200N F1=100N F3=300N

Vektorer F3 og F1 danner en vinkel 105 grader

Hvad skal jeg gør hvis jeg vil finde kraftvektor denne størrelse. Kan holde ligevægt med de tre given kraftvektorer??

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. december 2006 af mathon

se
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=265694

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. december 2006 af mathon

se
fortsat
http://peecee.dk/?id=16794


Svar #3
14. december 2006 af thomas1001 (Slettet)

mange TAK!!

Svar #4
14. december 2006 af thomas1001 (Slettet)

jeg har lige en ti du lige skal hjælpe mig med:)

Frem vektorer, alle med længden 4, danner henholdsvis vinklerne 12o , 80o , 164o , 232o , 302o
Med x-aksen

Skal bestemme koordinaterne til sumvektoren af de fem vektorer og bestemme den vinkel sumvektoren med x-aksen

Brugbart svar (0)

Svar #5
14. december 2006 af mathon

Fem vektorer, alle med længden 4, danner henholdsvis vinklerne 12o , 80o , 164o , 232o , 302o
Med x-aksen

se
http://peecee.dk/?id=16810

Brugbart svar (0)

Svar #6
14. december 2006 af mathon

kontrol på beregner i #5
se
http://peecee.dk/?id=16819

Skriv et svar til: haster!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.