Matematik
Differentiation
15. december 2006 af
mikkeln85 (Slettet)
Hvad bliver disse funktioner til, når de differentieres?
f(x) = (/x)^7x
g(x) = 37^tredje rod af (x+4)^2
f(x) = (/x)^7x
g(x) = 37^tredje rod af (x+4)^2
Svar #2
15. december 2006 af Asger_ss (Slettet)
udregn dem som sammensatte funktioner...
(f(g(x)))'=f'(g(x))*g'(x)
(f(g(x)))'=f'(g(x))*g'(x)
Skriv et svar til: Differentiation
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
