Matematik
Det haster
19. december 2006 af
Lundskipper (Slettet)
Hej
Jeg skal have skrevet denne her ligning, alt i parentes er sænket skrift:
F(n) * F(n+1)-F(n+2)*F(n-1) = (-1)^n+1
til denne her ligning:
F(n) * F(n+1)-F(n+2)*F(n-1) = (-1)^n-1
De minder meget om hinanden, som det kan ses, men ved ikke hvilken regel, der må bruges. Det er under emnet Fibonaccital.
Jeg skal have skrevet denne her ligning, alt i parentes er sænket skrift:
F(n) * F(n+1)-F(n+2)*F(n-1) = (-1)^n+1
til denne her ligning:
F(n) * F(n+1)-F(n+2)*F(n-1) = (-1)^n-1
De minder meget om hinanden, som det kan ses, men ved ikke hvilken regel, der må bruges. Det er under emnet Fibonaccital.
Skriv et svar til: Det haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
