Matematik
Vektorer
23. december 2006 af
IIII (Slettet)
En der kan hjælpe mig??
http://peecee.dk/?id=18228
http://peecee.dk/?id=18228
Svar #1
23. december 2006 af me_strix (Slettet)
vektor a = (a1/a2) vektor b = (b1/b2) vektor c = (c1/c2)
(a + b) + c = a + (b + c)
(a + b) + c = ((a1 + b1)/(a2 + b2)) + (c1/c2)
(a + b) + c = (a1 + b1 + c1)/(a2 + b2 + c2)
og
a + (b + c) = (a1/a2) + ((b1 + c1)/(b2 + c2))
a + (b + c) = (a1 + b1 + c1)/(a2 + b2 + c2)
(a + b) + c = a + (b + c)
(a + b) + c = ((a1 + b1)/(a2 + b2)) + (c1/c2)
(a + b) + c = (a1 + b1 + c1)/(a2 + b2 + c2)
og
a + (b + c) = (a1/a2) + ((b1 + c1)/(b2 + c2))
a + (b + c) = (a1 + b1 + c1)/(a2 + b2 + c2)
Skriv et svar til: Vektorer
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
