Kemi

NaNO3

29. december 2006 af arghhh (Slettet)
jeg har bare et lille hurtigt spørgsmål hvad hedder NaNO3? altså ligesom NaCl hedder natriumchlorid

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. december 2006 af dnadan (Slettet)

Na+=Natriumion
NO3-=Nitration
Tilsammen:
NaNO3= Natriumnitrat

Svar #2
29. december 2006 af arghhh (Slettet)

Tak skal du ha' den var lige i skabet! ;P

Skriv et svar til: NaNO3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.