Kemi

Molære koncentration

05. januar 2007 af Lene2005 (Slettet)
Hvad er den molære koncentration af nitrationer i 250 mL 0,500 mol/L Al(NO3)3
...Jeg vil gerne have en vejledning til hvordan jeg kan løse denne opgave.

På Forhånd tak,
Lene

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. januar 2007 af mathon

c(Al(NO3)3)=0,500 mol/L = 0,500 M

Al(NO3)3(s) --> Al^(3+) + 3NO3^(-),
hvorfor

c(NO3^(-))=3*0,500 M = 1,5 M

Skriv et svar til: Molære koncentration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.