Matematik
Diff. ligning
07. januar 2007 af
hans (Slettet)
Nogen der kan hjælpe mig med denne opgave?
To funktioner f og g er løsninger til differentialligningen:
dy/dx = 3y^2
Bestem f, når det oplyses, at grafen for f går gennem punktet A(4,1).
Bestem g, når det oplyses, at grafen for g går gennem punktet B(4,-1)
Tak på forhånd!
To funktioner f og g er løsninger til differentialligningen:
dy/dx = 3y^2
Bestem f, når det oplyses, at grafen for f går gennem punktet A(4,1).
Bestem g, når det oplyses, at grafen for g går gennem punktet B(4,-1)
Tak på forhånd!
Svar #1
07. januar 2007 af Sentinox (Slettet)
Ved integration, kan du bestemme samtlige løsninger til differentialligningen (Husk integrationskonstanten).
Herefter indsætter du dine randbetingelser, og bestermmer deraf de søgte løsninger.
//Sentinox
Herefter indsætter du dine randbetingelser, og bestermmer deraf de søgte løsninger.
//Sentinox
Svar #2
07. januar 2007 af ibibib (Slettet)
Benyt separation af de variable til at bestemme den fuldstændige løsning til
y = -1/(3x+c).
Derefter kan du bestemme integrationskonstanten til f og til g.
y = -1/(3x+c).
Derefter kan du bestemme integrationskonstanten til f og til g.
Skriv et svar til: Diff. ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
