Matematik

vektoreren haster!!!!

08. januar 2007 af thomas1001 (Slettet)

Vektorerne a= 1 og b= 3
2 1

skal undersøge, om vektorerne(4*a-b) og(-2*a-3*b) står vinkelret på hinanden

hvordan gør jeg??

Svar #1
08. januar 2007 af thomas1001 (Slettet)

det er a=1,2 og b=3,1

talet skal stå under hinanden

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. januar 2007 af Lehatti (Slettet)

Ikke at jeg bidrager til dette indlæg, men en titel som den valgte, er ikke just en appetitvækker, når man tænker på at ordet "haster" er bandlyst.

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. januar 2007 af Kim Svenningsen (Slettet)

Bestem koordinatsættene til de sammensatte vektorer og beregn derefter det skalære produkt. Alternativt kunne du tegne dig frem til en løsning.

Skriv et svar til: vektoreren haster!!!!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.