Matematik

Haster! Areal-bestemmelse vha. integral

08. januar 2007 af Missty (Slettet)
Hej, håber, at I kan hjælpe mig med den her opg.

En funktion f er givet ved f(x)=2*kvadratrod(x)
En punktmængde M er bestemt ved
M={(x,y)|1 er mindre el lig med x som er mindre el lig med 2 og 0 er mindre el lig med y som er mindre el lig med f(x)}

Hvordan skal jeg indtegne mængde M?

Brugbart svar (0)

Svar #1
08. januar 2007 af eightx2 (Slettet)

Indtegne?

Svar #2
08. januar 2007 af Missty (Slettet)

ja, jeg skal lave en skitse af situationen...kan ikke rigtig se hvordan M skal tegnes iforhold til grafen og akserne

Brugbart svar (0)

Svar #3
08. januar 2007 af eightx2 (Slettet)

Du tegner et koordinatsystem med grafen for f. Dernæst laver du en lodret streg fra x=1 og op til grafen, det samme for x=2.
Skravér eventuelt dette område, som altså er M.

Svar #4
08. januar 2007 af Missty (Slettet)

tak for hjælpen...det var oz i den retning jeg tænkte..så det er super at få det bekræftet :)

Brugbart svar (0)

Svar #5
08. januar 2007 af piper (Slettet)

Det er punktmængden mellem grafen og x-aksen (altså mellem f(x) og linjen y = 0).. der befinder sig mellem de 2 lodrette linjer x = 1 og x = 2.

OVERVEJ DET OG TEGN!!!

Skriv et svar til: Haster! Areal-bestemmelse vha. integral

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.