Matematik
Vektor
08. januar 2007 af
oxidation (Slettet)
Em. 2.011
I et koordinatsystem er givet vektorerene:
a=(2,-5) b=(-6,4) og c=(11,0)
Vektorerene a og b udspænder et parallellogram
1) Beregn arealet af dette parallellogram
2) Beregn længden af hver af diagonalerne i parallellogramet
3) Bestem tallene s og t, således at
vektor-c=s*vektor-a + t*vektor-b
Ved simpelthen ikke, hvordan jeg skal komme i gang. Hvis der er nogle der vil hjælpe, vil jeg blive meget glad, da jeg skal aflevere det i morgen :S
I et koordinatsystem er givet vektorerene:
a=(2,-5) b=(-6,4) og c=(11,0)
Vektorerene a og b udspænder et parallellogram
1) Beregn arealet af dette parallellogram
2) Beregn længden af hver af diagonalerne i parallellogramet
3) Bestem tallene s og t, således at
vektor-c=s*vektor-a + t*vektor-b
Ved simpelthen ikke, hvordan jeg skal komme i gang. Hvis der er nogle der vil hjælpe, vil jeg blive meget glad, da jeg skal aflevere det i morgen :S
Svar #3
08. januar 2007 af oxidation (Slettet)
Virkelig mange gange tak for hjælpen. det var sødt af jer :)
Skriv et svar til: Vektor
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
