Matematik
graf og punkter
10. januar 2007 af
Nico89 (Slettet)
Hejsa..
Jeg skal gøre rede for, at cirkelbuen, der starter i A, går gennem B og ender i C, er graf for en funktion f med forskriften f(x)= Kvadratrod(-9+10x-x^2)
A(1,0)
B(5,4)
C(9,1)
er det nok at indsætte punkterne og se at de ligger på grafen, eller er der mere man kan gøre?
Jeg skal gøre rede for, at cirkelbuen, der starter i A, går gennem B og ender i C, er graf for en funktion f med forskriften f(x)= Kvadratrod(-9+10x-x^2)
A(1,0)
B(5,4)
C(9,1)
er det nok at indsætte punkterne og se at de ligger på grafen, eller er der mere man kan gøre?
Svar #1
10. januar 2007 af me_strix (Slettet)
f(x) = sqrt(-9+10*9-9^2) = 0
Så C ligger ikke på grafen!!
Ellers vil jeg mene, at det er nok at indsætte punkterne i funktionen og vise de ligger på grafen.
Så C ligger ikke på grafen!!
Ellers vil jeg mene, at det er nok at indsætte punkterne i funktionen og vise de ligger på grafen.
Svar #5
10. januar 2007 af Nico89 (Slettet)
#4 det var også det jeg mente med beskeden..
bemærk "sorry", det er ment som en undskyldning fra mig :)
bemærk "sorry", det er ment som en undskyldning fra mig :)
Svar #6
10. januar 2007 af Nico89 (Slettet)
Men er der ikke andet at gøre eller skrive til svaret på hvorfor det passer med grafen?
Skriv et svar til: graf og punkter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
