Kemi
Eksamensopgave hjælp
11. januar 2007 af
MrJonas (Slettet)
Goddag..
Jeg kunne godt bruge noget hjælp til opgave 3 nummer c..
Har fået opg a til 0,2 og b til 9, hvis det ku hjælpe:
url: http://us.uvm.dk/gymnasie//almen/eksamen/opgaver/2000/2000-10-2.pdf
Jeg kunne godt bruge noget hjælp til opgave 3 nummer c..
Har fået opg a til 0,2 og b til 9, hvis det ku hjælpe:
url: http://us.uvm.dk/gymnasie//almen/eksamen/opgaver/2000/2000-10-2.pdf
Svar #2
11. januar 2007 af frodo (Slettet)
der anvendes 17 mL til at titrere HCl væk og således 8mL til at titrere den protonerede amin.
n=c*V
c=n/V
n=c*V
c=n/V
Skriv et svar til: Eksamensopgave hjælp
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
