Matematik
værdimængde
12. januar 2007 af
wwwhej (Slettet)
En funktion f er fastlagt ved
f(x)=2x^3+3x^2-12x
x tilhører [-3;3]
bestem værdimængden for f
f(x)=2x^3+3x^2-12x
x tilhører [-3;3]
bestem værdimængden for f
Svar #1
12. januar 2007 af sveegaard (Slettet)
Vm f(x) = [f(-3);f(3)]
Men tjek ekstra, for det er en 3. gradsligning og man ved jo aldrig, om det laveste/højeste punkt er ved x =-3/3
Men tjek ekstra, for det er en 3. gradsligning og man ved jo aldrig, om det laveste/højeste punkt er ved x =-3/3
Svar #3
12. januar 2007 af ibibib (Slettet)
Løs ligningen f'(x)= 0.
Beregn f(-3), f(3) og funktionsværdien af løsningerne til ligningen f'(x)=0.
Beregn f(-3), f(3) og funktionsværdien af løsningerne til ligningen f'(x)=0.
Skriv et svar til: værdimængde
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
