Matematik
2. ligning
13. januar 2007 af
bobblomst (Slettet)
nogen der kan har et bud.....
5x^2-7=0
5x^2-7=0
Svar #1
13. januar 2007 af Bacchus (Slettet)
Det er bare en alm. ligning.
5x^2=7
x^2=7/5
x=kvadrattod(7/5)
Da x er opløftet i anden kan facit både være positiv og negativ.
5x^2=7
x^2=7/5
x=kvadrattod(7/5)
Da x er opløftet i anden kan facit både være positiv og negativ.
Skriv et svar til: 2. ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
