Matematik
Potens
14. januar 2007 af
Nørden12345 (Slettet)
1/x^2 = 1/4 <=>
Jeg ved at jeg skal tage recibrokke på begge sider.
Men hvad er tegnet for reciprokke, og er der overhovedet noget?
Jeg ved at jeg skal tage recibrokke på begge sider.
Men hvad er tegnet for reciprokke, og er der overhovedet noget?
Svar #1
14. januar 2007 af Benjamin. (Slettet)
Hvis man opløfter i -1, så får man den reciprokke:
x^-1 = 1/x
Dvs.
(1/x^2)^(-1) = x^2 = (1/4)^(-1) = 4
<=> x = 2 eller x = -2
x^-1 = 1/x
Dvs.
(1/x^2)^(-1) = x^2 = (1/4)^(-1) = 4
<=> x = 2 eller x = -2
Skriv et svar til: Potens
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
