Kemi
Elektrokemi, 7.12.
14. januar 2007 af
Einsteinium (Slettet)
Hej. Jeg har problemer med et delspørgsmål i to forskellige opgaver. Det drejer sig om:
e) i opgave 7.12.
Vi har et element
Pt(s) | Fe2+, Fe3+ || Zn2+ | Zn(s)
[Fe2+] = 0,00156M [Fe3+] = 0,802M [Zn2+] = 0,0086M
e) lyder: Polerne er forbundet med ledningen i 180s og strømstyrken er konstant lig med 0,75A. Beregn elementets elektromotoriske kraft når de 180s er gået.
Hvordan søren gør man det?
Håber nogen kan hjælpe snarest. Det skal afleveres onsdag morgen.
e) i opgave 7.12.
Vi har et element
Pt(s) | Fe2+, Fe3+ || Zn2+ | Zn(s)
[Fe2+] = 0,00156M [Fe3+] = 0,802M [Zn2+] = 0,0086M
e) lyder: Polerne er forbundet med ledningen i 180s og strømstyrken er konstant lig med 0,75A. Beregn elementets elektromotoriske kraft når de 180s er gået.
Hvordan søren gør man det?
Håber nogen kan hjælpe snarest. Det skal afleveres onsdag morgen.
Svar #1
14. januar 2007 af Kemiersjov (Slettet)
Når der er gået 180 s er der i alt løbet 180*0,75 C fra den ene celle til den anden. Omregn antallet af elektroner til mol og find de nye koncentrationer af Fe2+, Fe3+ og Zn2+
Svar #4
14. januar 2007 af Kemiersjov (Slettet)
C er et bestemt antal elektroner. Sammenmængen mellem C og mol er givet ved Faradays konstant F
Skriv et svar til: Elektrokemi, 7.12.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
