Matematik
Asymptoter
14. januar 2007 af
Levan charge (Slettet)
Hej.
Er der en der kan hjæle mig med at finde ligningerne til samtlige asymptoter til grafen f(x).
f(x)=(10-x)/(x^2)
Er der en der kan hjæle mig med at finde ligningerne til samtlige asymptoter til grafen f(x).
f(x)=(10-x)/(x^2)
Svar #1
14. januar 2007 af ibibib (Slettet)
x=0 er et nulpunkt i nævneren og ikke i tælleren. Derfor er x=0 ligning for en lodre asymptote.
Da graden af tælleren er større end graden af nævneren er y=0 ligning for den vandrette asymptote.
Da graden af tælleren er større end graden af nævneren er y=0 ligning for den vandrette asymptote.
Skriv et svar til: Asymptoter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
