Matematik
Haster
16. januar 2007 af
figo12 (Slettet)
Jeg har en symaskine hvor jeg skal finde ud af hvor nålenspidsen befinder sig når den er i sin nederste stilling..
til tiden t er nålespidsens højde y(t) over stingpladen bestemt ved:
y(t)= 3/2 * sin(10 pi t) + 1/4
Hvordan gør jeg?
til tiden t er nålespidsens højde y(t) over stingpladen bestemt ved:
y(t)= 3/2 * sin(10 pi t) + 1/4
Hvordan gør jeg?
Svar #1
16. januar 2007 af Mark-N (Slettet)
Det er vel bare y'(t)=0
y'(t)= 1,5*cos(10pi* t)*10pi =0
1=10pi*t
1=31,415926535* t
1/31,41 = t
y'(t)= 1,5*cos(10pi* t)*10pi =0
1=10pi*t
1=31,415926535* t
1/31,41 = t
Skriv et svar til: Haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
