Matematik
Minimumspunkt
16. januar 2007 af
Eagle-Eye (Slettet)
Funktionen - der sættes ind i en graf.
f(x) = x + e-2x
Hvordan findes dennes minimumspunkt? - ved at sætte 0 ind på x´s plads?
Hjælp
f(x) = x + e-2x
Hvordan findes dennes minimumspunkt? - ved at sætte 0 ind på x´s plads?
Hjælp
Svar #1
16. januar 2007 af Mark-N (Slettet)
Hvis du sætter nul på x's plads finder du skæringen på y-aksen.
Mener du f(x)=x+e^(-2x) ?
Mener du f(x)=x+e^(-2x) ?
Svar #2
16. januar 2007 af Eagle-Eye (Slettet)
Har fundet ud af det.. :)..
Har fundet noget andet nu - omhandlende integralregning. Arealet mellem 2 grafer.
Specifikt mellem punkterne 1 og 2 på X-aksen
Denne har vi f(x)= x + e-2x
Og denne, som er en ret linje:
g(x) = -0,4x + 0,5
Har fundet noget andet nu - omhandlende integralregning. Arealet mellem 2 grafer.
Specifikt mellem punkterne 1 og 2 på X-aksen
Denne har vi f(x)= x + e-2x
Og denne, som er en ret linje:
g(x) = -0,4x + 0,5
Skriv et svar til: Minimumspunkt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
