Matematik
Trekant sin cos
16. januar 2007 af
Sannaen (Slettet)
Jeg skal udregne en trekant med oplysningerne: A=33. B=76. c / AB= 46cm
Jeg kan nemt udregne at C = 71 ved at minuse A & B fra 180.
Jeg vil så udregne a udfra formlen: Sin(A)/a=Sin(B)/b=Sin(C)/c
Så altså Sin(C)/c = Sin(71)/46cm =0.0205547516
^^ Kan det passe ? Sådan et lille tal? Skal det udregnes med "-sin" eller bare "sin". Og skal MODE stå til RADIAN eller DEGREE?
Jeg kan nemt udregne at C = 71 ved at minuse A & B fra 180.
Jeg vil så udregne a udfra formlen: Sin(A)/a=Sin(B)/b=Sin(C)/c
Så altså Sin(C)/c = Sin(71)/46cm =0.0205547516
^^ Kan det passe ? Sådan et lille tal? Skal det udregnes med "-sin" eller bare "sin". Og skal MODE stå til RADIAN eller DEGREE?
Svar #5
16. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)
#4.
a skal være 26.497 cm ~ 26,5
b skal være 47.205 cm ~ 47,2
a skal være 26.497 cm ~ 26,5
b skal være 47.205 cm ~ 47,2
Skriv et svar til: Trekant sin cos
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
