Matematik

ligning

16. januar 2007 af spiller4 (Slettet)
hvordan løser man følgende ligning:

- 12x-17/(=brøkstreg) 25 = 11x+18 / (=brøkstreg) 25

Brugbart svar (0)

Svar #1
16. januar 2007 af Teazy (Slettet)

-12x-17/(25) = 11x+18 /(25)

-12x - 17 = 11x + 18

23x = -35

x = -35/23 = -1,8261

Svar #2
16. januar 2007 af spiller4 (Slettet)

hvis du sætter dit resultat ind i formlen, så passer det ikke....

Brugbart svar (0)

Svar #3
16. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)

Hvad sker der også for den sidste værdi i #1? :)

-35/22 er rigtig nok, men dette giver -1,522 istedet.

Brugbart svar (0)

Svar #4
16. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)

#3.
-35/23*

Brugbart svar (0)

Svar #5
16. januar 2007 af Cosmo (Slettet)

øhm..enten er det mig der læser forkert, ellers er det jer.

-12x - 17/25 = 11x + 18/25

Korrekt? det eneste minustal her er -12?

Jeg får -0.06 med en masse kommatal

Svar #6
16. januar 2007 af spiller4 (Slettet)

stykket hedder -12x -17 brøkstreg 25 = 11x + 18 brøkstreg 25

Brugbart svar (0)

Svar #7
16. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)

#6.
...Som giver

LaTeX:


Brugbart svar (0)

Svar #8
16. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)

#7.
Heh. Det gik vist ikke godt. Den slugte også resultatet.

Det i #6 giver -1,522. Se #1.

Brugbart svar (0)

Svar #9
16. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)



...så må den være der.

Brugbart svar (0)

Svar #10
16. januar 2007 af Cosmo (Slettet)

så der kan godt være en = midt i det hele :S

Brugbart svar (0)

Svar #11
16. januar 2007 af Cosmo (Slettet)

#8-#9 hvis jeg regner den sådan får jeg også -1.52

Skriv et svar til: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.