Matematik
opg. 1.142
17. januar 2007 af
maria2424 (Slettet)
Opg. 1.142 i eksamensopg i mat på b-niveau.
Bestem ved aflæsning de tal x, for hvilke f'(x)=0
Er gået total kold over den her opg, selvom den er ekstrem simpel.. :S
Nogen gode forslag? :D
Bestem ved aflæsning de tal x, for hvilke f'(x)=0
Er gået total kold over den her opg, selvom den er ekstrem simpel.. :S
Nogen gode forslag? :D
Svar #1
17. januar 2007 af Guruen (Slettet)
når f'(x)=0 er hældningen på tangenten lig nul - altså vandret..
hjalp det? ellers må du lige svare, hehe..
hjalp det? ellers må du lige svare, hehe..
Skriv et svar til: opg. 1.142
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
