Matematik
Asymptoter
18. januar 2007 af
Levan charge (Slettet)
Hej er der nogle der kan hjælpe mig med nogle opgaver.
Jeg skal finde samtlige vandrette og/eller lodrette asymptoter til grafens funktioner:
a)
f(x)=ln(x)-5
b)
f(x)=4*x^-3,2
c)
f(x)=ln(x-5)
d)
f(x)=8+7*x^-0,58
På forhånd MANGE tak.
Jeg skal finde samtlige vandrette og/eller lodrette asymptoter til grafens funktioner:
a)
f(x)=ln(x)-5
b)
f(x)=4*x^-3,2
c)
f(x)=ln(x-5)
d)
f(x)=8+7*x^-0,58
På forhånd MANGE tak.
Skriv et svar til: Asymptoter
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
