Matematik
ligning..
19. januar 2007 af
Alcone (Slettet)
nogen der kan hjælpe mig med at regne denne her ligning ud?
Kan ik rigtig finde ud af det:S
(5-t)*4+2*(t+1) = 0
22 - 2*t = 0
Hvordan kommer jeg videre?
Kan ik rigtig finde ud af det:S
(5-t)*4+2*(t+1) = 0
22 - 2*t = 0
Hvordan kommer jeg videre?
Svar #1
19. januar 2007 af -Zeta- (Slettet)
22 - 2*t = 0 ...er korrekt.
Træk de -2*t over på den anden side.
2*t = 22
Divider med 2 på begge sider.
t = 11
Træk de -2*t over på den anden side.
2*t = 22
Divider med 2 på begge sider.
t = 11
Svar #2
19. januar 2007 af Alcone (Slettet)
okay.. hvad skal jeg så gøre nu, når vektor a er parallel med vektor b og jeg skal finde t?
Vektor a: [5-t,2]
Vektor b: [4,t+1]
Vektor a: [5-t,2]
Vektor b: [4,t+1]
Skriv et svar til: ligning..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
