Matematik
Hjælp - haster
21. januar 2007 af
bigred (Slettet)
Jeg har beug for hjælp til denne opgave. Har sidder og regnet og regnet, men kan ikke få det til at passe..
f(x) = x^3-2x^2-3x
f'(x) = 3x^3-4x-3
tangenten t = 4x+4 i punktet P(-1,f(-1))
Nu skal jeg så bestemme koordinatsættet til røringspunktet for t1, når jeg får at vide, t1 står vinkelret på t så høldningskoffienventen er -1/4, og hvis røringspunkt har negativ første koordinat..
Hvordan gør jeg det?
f(x) = x^3-2x^2-3x
f'(x) = 3x^3-4x-3
tangenten t = 4x+4 i punktet P(-1,f(-1))
Nu skal jeg så bestemme koordinatsættet til røringspunktet for t1, når jeg får at vide, t1 står vinkelret på t så høldningskoffienventen er -1/4, og hvis røringspunkt har negativ første koordinat..
Hvordan gør jeg det?
Skriv et svar til: Hjælp - haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
